Spouwmuurisolatie

Het isoleren van onze woning is één van de beste investering geweest die we tot nu toe hebben gedaan. Het gasgebruik van onze woning (vrijstaande woning bouwjaar 1961) is dankzij de spouwmuurisolatie meer dan gehalveerd. We verbruikten gemiddeld 2800 m3 gas per jaar. Nu is dit nog maar gemiddeld 1400 m3 per jaar. Het isoleren van de spouwmuur is de grootste maatregel geweest die we hebben getroffen maar heeft ook de grootste besparing opgeleverd.

Wij hebben offertes gehad van meerdere aanbieders, op basis van de prijs en het advies hebben we een keus gemaakt. Onze woning had een goeie spouwbreedte van ca. 7 cm. Verder was de ruimte van de spouwmuur helemaal netjes aan de binnenzijde. Dit stelt het isolatiebedrijf vast doordat ze met een speciale camera de spouwmuur inspecteren.

Thuisduurzaam bied u samen met Solvari de mogelijk om gratis en vrijblijvend tot wel vijf offertes van lokale isolatiespecialisten te ontvangen. Zo heeft u zelf in de hand hoeveel u betaalt voor uw spouwmuurisolatie. Door de offertes te vergelijken kunt ook u flink besparen op uw investering.

Voordelen van spouwmuurisolatie

  • Bespaar honderden euro’s per jaar op uw energierekening
  • Profiteer van een verlaagd btw-tarief
  • Ontvang lokale / regionale subsidies
  • Minder tocht en vochtproblemen
  • Binnen 3,5 jaar terugverdiend
  • Gratis en vrijblijvende offertes

Dus vul snel het aanvraagformulier in en vergelijk offertes voor spouwmuurisolatie:

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00