Vrijblijvend meerdere offertes voor het isoleren van jouw woning

Wil jij zonder kosten en verplichtingen meerdere offertes vergelijken voor het isoleren van jouw woning? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina. Je komt dan in contact met isolatie experts uit jouw regio. Vervolgens vergelijk je de offertes en kies je het bedrijf dat het beste bij jouw wensen past.

Het isoleren van je woning biedt zeker met de hoge gasprijzen de ideale mogelijkheid om te besparen op je energieverbruik. Naast dat je energie bespaart door het isoleren van jouw woning zijn er ook andere voordelen.

Bijkomende voordelen van het isoleren van jouw woning

Comfortabeler binnenklimaat

Doordat het isoleren van het dak, de vloer of de muren van jouw woning blijft de warmte binnen. Hierdoor worden de binnenmuren warmer. Met als voordeel dat de binnentemperatuur constanter blijft. Er ontstaat zo een fijner woonklimaat en dus meer wooncomfort.

Minder geluidsoverlast

Door het isoleren van jouw woning zal het geluid dat de woning binnendringt verminderen.

Geen vochtproblemen meer

Bij een niet-geïsoleerde woning kan vocht ongestoord naar binnen dringen. Zo ontstaat er tocht, condens wat zelfs kan leiden tot schimmelvorming. Door goede isolatie worden de wanden en vloeren warmer en droger, waardoor er geen schimmel kan ontstaan.

Uw woning wordt meer waard

Wanneer je jouw woning isoleert kunt je een beter energielabel krijgen. Dat kan een gunstige uitwerking hebben bij een eventuele verkoop van je huis!

Ontvang subsidie

Er zijn diverse subsidiemogelijkheden voor het isoleren van woning. Dit kunnen landelijke subsidies zijn maar er zijn ook regionale subsidies. De isolatie expert zal je hier meer over kunnen vertellen. Wilt je alvast zelf weten welke mogelijkheden er zijn? Ga dan naar de website van de rijksoverheid. Daarnaast is het lage btw-tarief van toepassing over de arbeidskosten van woningisolatie. Die bedraagt 9%.

Offerteformulier

Vu onderstaand formulier in en begin binnenkort al met het besparen op je energiekosten.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00